06 11 00 12 72 info@voetenzolieke.nl

gediplomeerd pedicure

Over Mij

Ik ben Lieke van der Putten en ik ben gediplomeerd Pedicure. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in het mooie Overasselt.

Ik heb jarenlang in diverse verpleeghuizen gewerkt als Ziekenverzorgende IG. In de zorg zijn er verschillende disciplines betrokken en een daarvan is de pedicure. En zodoende zag ik geregeld de Pedicure op de werkvloer en mijn interesse werd gewekt.

 Ik ervaarde dat de werkdruk in de zorg steeds groter werd. Daarnaast heb ik druk gezinsleven met drie jonge kinderen, mijn man heeft een eigen bedrijf. Ook wonen we ruim, met flink wat grond aan huis en hebben we onder andere schapen, kippen en katten.

Met het beroep Pedicure kan ik mijn werk en het gezinsleven beter combineren. Vandaar dat ik nu met veel plezier als Pedicure in verschillende verpleeghuizen werk, waarbij ik mijn affiniteit met de zorg behoud. Daarnaast bent u van harte welkom aan mijn praktijk aan huis.  

Wilt u een Pedicurebehandeling?

Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, via telefoon 06 11 00 12 72 of via e-mail info@voetenzolieke.nl.

Wilt u een Pedicure-behandeling?

Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, via telefoon 06 11 00 12 72 of via e-mail info@voetenzolieke.nl.